hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Share
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  florist_tecik on Sun Mar 22, 2009 5:34 pm

    apa yang ditakutkan???
    semasa pidato?
    syarahan
    atau yang sering aku alami???
    iaitu deklamasi sajak????
    aiyeeeeeeeeeeee
    mmg aku fobia sikit
    ngahhaha
    sbb...tak lama lagi
    aku kena deklamasi sajak untuk pro antidadah
    30 lines
    buat sendiri
    nak buat boleh.menghafal aku mals tue
    takuit la kat stage
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Sun Mar 22, 2009 7:34 pm

    ahahahah
    kalo takot naik stage
    buang air siap2 sebelum naik stage
    kang meleleh kang payah
    ahahahah
    lol! lol! lol!


    _________________
    avatar
    amany

    Number of posts : 814
    Registration date : 2009-03-16

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  amany on Sun Mar 22, 2009 10:36 pm

    da lme xdeklamasi sajak..
    da lme gk xjd MC..
    uhu rndu la plk..
    haih~


    _________________
    everybody has skeletons in their closet
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Mon Mar 23, 2009 3:10 am

    ecece
    ok...
    bole je
    t masa buat apa2 majlis nk suh amany conduct
    kui3
    lol! lol! lol!


    _________________
    avatar
    amany

    Number of posts : 814
    Registration date : 2009-03-16

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  amany on Mon Mar 23, 2009 10:55 am

    uNcLe^ku :: انكل^كو wrote:ecece
    ok...
    bole je
    t masa buat apa2 majlis nk suh amany conduct
    kui3
    lol! lol! lol!


    whoa!
    tp kne bg sy partner yg sekepala ngn sy la..
    haha..
    lol! lol!


    _________________
    everybody has skeletons in their closet
    avatar
    shasha_crysella

    Number of posts : 1066
    Registration date : 2009-03-19
    Age : 33
    Location : Kelantan

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  shasha_crysella on Mon Mar 23, 2009 3:25 pm

    takot time nak bedebat..
    hanya Allah jer tau ape yg ku alami..
    semua rase pun ade...

    time pertandinagn nasyid,takla rasa takot sgt coz ramai2..
    kalau wat silap pun org tak perasan...
    ngahahaha...

    Razz Razz Razz
    avatar
    shasha_crysella

    Number of posts : 1066
    Registration date : 2009-03-19
    Age : 33
    Location : Kelantan

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  shasha_crysella on Mon Mar 23, 2009 3:28 pm

    sama la many,dah lama x mendeklamasi sajak..huhu..
    last pun time form 5...bersajak dlm bahasa arab plak tu..
    fuh...alhmdlh semua selamat..
    lol! lol! lol!
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  florist_tecik on Mon Mar 23, 2009 4:17 pm

    hadeh
    zura bila lama2 kat stage tak takut dah
    tp paling takut deklamasi depan vvip
    siooootttt tol la
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  florist_tecik on Mon Mar 23, 2009 4:54 pm

    uNcLe^ku :: انكل^كو wrote:ahahahah
    kalo takot naik stage
    buang air siap2 sebelum naik stage
    kang meleleh kang payah
    ahahahah
    lol! lol! lol!

    apada uncle nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    eeeeeeee
    geram
    hang debab
    kang den lastik,melantun balik kat cheq
    haila3
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Mon Mar 23, 2009 8:21 pm

    taupun
    lastik la
    xtatot
    ahahahah
    cheers cheers cheers


    _________________
    avatar
    zio

    Number of posts : 99
    Registration date : 2009-03-18
    Age : 28
    Location : Bukit Mertajam

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  zio on Tue Mar 24, 2009 1:41 am

    wah,ajak paling suke naik stage..
    stage org pun ajak watmcm stage ajak..
    hahaha..
    senang je,jgn waktu kat atas stage..
    jgn pandang pd kawan2 sbb kalo pandang kawan2..
    dorang mst gelak punye..
    sbb pe..
    nie mmg naluri manusia..
    kalo kawan senyum,kite pun akan dok tersenyum..
    kalo kawan dok tergelak mcm mane plak yeh??
    hahahaa...
    so,pandang je vvip or cikgu tu je..
    tp yg sebetulnya byk kan selawat..
    tarik nafas dalam2..
    pas2 topupkan ajak..
    hehe..
    avatar
    amany

    Number of posts : 814
    Registration date : 2009-03-16

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  amany on Tue Mar 24, 2009 11:51 am

    shasha_crysella wrote:sama la many,dah lama x mendeklamasi sajak..huhu..
    last pun time form 5...bersajak dlm bahasa arab plak tu..
    fuh...alhmdlh semua selamat..
    lol! lol! lol!


    sy xpnh lg bersajak dlm bhse arab..
    hehe..
    klu dlm bi n bm, salu la..
    hoho..


    _________________
    everybody has skeletons in their closet
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Tue Mar 24, 2009 6:41 pm

    haah
    syair uncle penah la
    dapatla no.satu ms F4
    masa F5 kalah
    dapat no.2
    ahahahah
    daku men belasah je
    bukan terer pn
    lol! lol! lol!


    _________________
    avatar
    shasha_crysella

    Number of posts : 1066
    Registration date : 2009-03-19
    Age : 33
    Location : Kelantan

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  shasha_crysella on Tue Mar 24, 2009 9:23 pm

    kira terer la uncle..
    dpt no 1 n no 2..
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Wed Mar 25, 2009 1:12 am

    kan dah ckp
    belasah je
    ahahahah
    tanya amany
    kui3
    lol! lol! lol!


    _________________
    avatar
    amany

    Number of posts : 814
    Registration date : 2009-03-16

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  amany on Wed Mar 25, 2009 10:04 am

    uNcLe^ku :: انكل^كو wrote:kan dah ckp
    belasah je
    ahahahah
    tanya amany
    kui3
    lol! lol! lol!


    wakaka..
    belasah2 pn dpt no.2, terer la tu <---- tyme ni msti uncle rse nk baling kapak kt pale sy..ahaha..
    taderla, stiap insan ada klebihan+kekurangan sndr..


    _________________
    everybody has skeletons in their closet
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  florist_tecik on Wed Mar 25, 2009 4:39 pm

    bersyukur la
    uncle
    u ada banyak kelebihan
    zura lama2
    br berani
    tp part yang plg best masa buat pentas tue mcm rumah den
    hahah
    avatar
    shasha_crysella

    Number of posts : 1066
    Registration date : 2009-03-19
    Age : 33
    Location : Kelantan

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  shasha_crysella on Wed Mar 25, 2009 9:42 pm

    bak kata amany..setiap org mempunyai kelebihan dan kekurangan tersendiri..
    cma kdg2 kita xperasan kelebihan yg ada pda diri sendiri..
    Basketball Basketball
    avatar
    amany

    Number of posts : 814
    Registration date : 2009-03-16

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  amany on Thu Mar 26, 2009 11:53 am

    shasha_crysella wrote:bak kata amany..setiap org mempunyai kelebihan dan kekurangan tersendiri..
    cma kdg2 kita xperasan kelebihan yg ada pda diri sendiri..
    Basketball Basketball


    true!
    kita xpasan sbb kita terlalu sibuk nk atasi kekurangan tu..
    jd, treat la kelebihan dan kekurangan tu scra sama rata..
    jgnla anak tirikan antara 2 2 tu plk..
    hoho..


    _________________
    everybody has skeletons in their closet
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  florist_tecik on Thu Mar 26, 2009 8:52 pm

    n jangan la terover confident
    mmg memakan n menelan diri
    kui3
    avatar
    shasha_crysella

    Number of posts : 1066
    Registration date : 2009-03-19
    Age : 33
    Location : Kelantan

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  shasha_crysella on Thu Mar 26, 2009 10:42 pm

    yep...btl tu zr..
    ada jg yg trlalu yakin dgn kelebihan yg ada pda diri..
    kdg2 tu sampai membawa padah..
    avatar
    amany

    Number of posts : 814
    Registration date : 2009-03-16

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  amany on Fri Mar 27, 2009 10:41 am

    florist_tecik wrote:n jangan la terover confident
    mmg memakan n menelan diri
    kui3


    sbb tu akk ckp, treat equally..
    so, xd yg terover confident n xd yg di anak tirikan..


    _________________
    everybody has skeletons in their closet
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Sat Mar 28, 2009 8:14 pm

    ye betoi!
    semangkuk jamban lagi setiap seorg untuk zura dan amany
    ahahahahah
    lol! lol! lol!


    _________________
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  florist_tecik on Mon Mar 30, 2009 10:20 am

    kan ku telangkupkan mangkuk jamban di atas kepala
    oh cik tonggek
    oh..ho..woooo
    jangan..kau kesali....apa yang telah ku lakukan terhadapmu....
    terimalah ........hakikat..yang menimpa dirimu
    oooowoooooo

    sekian.terima kasih
    avatar
    amany

    Number of posts : 814
    Registration date : 2009-03-16

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  amany on Mon Mar 30, 2009 12:32 pm

    uNcLe^ku :: انكل^كو wrote:ye betoi!
    semangkuk jamban lagi setiap seorg untuk zura dan amany
    ahahahahah
    lol! lol! lol!


    waa mekaseh2..
    terharu neh..
    1st tyme org bg adiah semangkuk jamban..
    nk lempang je wase~
    ahaha..


    _________________
    everybody has skeletons in their closet

    Sponsored content

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Wed Nov 21, 2018 11:59 pm