hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Share
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Mon Mar 30, 2009 2:31 pm

    ha?
    lempeng?
    nak2
    sdap tu...
    lama xmakan
    eheheheh
    guling2 guling2 guling2


    _________________
    avatar
    amany

    Number of posts : 814
    Registration date : 2009-03-16

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  amany on Mon Mar 30, 2009 2:51 pm

    uNcLe^ku :: انكل^كو wrote:ha?
    lempeng?
    nak2
    sdap tu...
    lama xmakan
    eheheheh
    guling2 guling2 guling2


    lempeng taderla, uncle..
    tp pelempang ada, nk?
    wakaka..
    poohamany poohamany


    _________________
    everybody has skeletons in their closet
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  florist_tecik on Mon Mar 30, 2009 6:54 pm

    kasut saiz 10 pun agak2 bleh gak nak bg free
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Mon Mar 30, 2009 8:18 pm

    bole3
    nak3


    _________________
    avatar
    amany

    Number of posts : 814
    Registration date : 2009-03-16

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  amany on Tue Mar 31, 2009 10:50 am

    uNcLe^ku :: انكل^كو wrote:bole3
    nak3


    btol nak?
    aha nnt sy wakilkan spe2 utk lempang uncle..
    yg kasut size 10 tu, tuntut kt zura ya..
    wakaka..


    _________________
    everybody has skeletons in their closet
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Tue Mar 31, 2009 5:59 pm

    eheheheh
    mekasih
    thanx thanx thanx

    xsabar rasanya
    berdebar2
    ahahahah
    donaldduck


    _________________
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  florist_tecik on Tue Mar 31, 2009 6:30 pm

    yaaaaa.....
    ada tawaran kasut saiz 10...
    plempang kak many la
    cubit pipi
    sekeh pala
    ngahahaha
    avatar
    shasha_crysella

    Number of posts : 1066
    Registration date : 2009-03-19
    Age : 33
    Location : Kelantan

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  shasha_crysella on Wed Apr 01, 2009 2:33 am

    uNcLe^ku :: انكل^كو wrote:ye betoi!
    semangkuk jamban lagi setiap seorg untuk zura dan amany
    ahahahahah
    lol! lol! lol!

    igtkan shasha sorang jer yg dpt semangkuk jmbn,zr n many pun dpt..
    tahniah!!!
    hahaha...
    donaldduck donaldduck donaldduck
    avatar
    amany

    Number of posts : 814
    Registration date : 2009-03-16

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  amany on Wed Apr 01, 2009 11:14 am

    uNcLe^ku :: انكل^كو wrote:eheheheh
    mekasih
    thanx thanx thanx

    xsabar rasanya
    berdebar2
    ahahahah
    donaldduck


    jgn tkjot klu sy bwt btol2..
    really, i am..


    _________________
    everybody has skeletons in their closet
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  florist_tecik on Wed Apr 01, 2009 4:40 pm

    meeeeee tooooo
    lets do it together
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Thu Apr 02, 2009 1:52 am

    lalalalal
    baby shomel...
    fly fly fly


    _________________
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  florist_tecik on Thu Apr 02, 2009 10:33 am

    hari tue
    ada baby tue cmel sangat
    den cium ubun,pipi baby tue
    hahha
    suka suki je
    den pantang jumpa baby
    cumil sangat
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Thu Apr 02, 2009 3:36 pm

    o.....
    pantang?
    zura berpantang if jumpa baby e?
    maknanye if ada baby, zura xmakan itu ini, zura pki barut
    e?
    ahahahah
    gelak2 gelak2 gelak2


    _________________
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  florist_tecik on Thu Apr 02, 2009 4:32 pm

    ngokngeknya uncle niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    haila3
    penat la hai
    zura takleh nampak baby yang ciut miut
    mesti nak cium pipi...comelnya
    ngeheheheheheheh
    avatar
    amany

    Number of posts : 814
    Registration date : 2009-03-16

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  amany on Thu Apr 02, 2009 5:14 pm

    i do love babies very much..
    bayi kn istimewa..
    mereka kan ibarat kain putih..
    Wink Wink


    _________________
    everybody has skeletons in their closet
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  florist_tecik on Thu Apr 02, 2009 5:20 pm

    tapi budak2 yang nakal la den kurang sikit
    tp..hm..suka juga
    yang best klu aa budak nakal nie buat jahat kat den..
    pastu die plak cium pipi den...cium tangan den
    kui3
    baik gak budak nie
    alahai....
    sape lagi klu bukan anak sedara ku
    ngahahahahah
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Thu Apr 02, 2009 9:19 pm

    ceh...
    erm...
    yelatu
    xkn memana hang jumpa hang sesukahati cium?
    ish3
    gelak2 gelak2 gelak2


    _________________
    avatar
    shasha_crysella

    Number of posts : 1066
    Registration date : 2009-03-19
    Age : 33
    Location : Kelantan

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  shasha_crysella on Fri Apr 03, 2009 12:04 am

    me too...suka baby..
    hehe..
    takde la smpi nmpk baby nak cium..
    plg tak pun tengok jer..
    hehe..
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Fri Apr 03, 2009 5:54 am

    hehehe
    ntahnyer
    apada
    tgk ni





    s2 s2 s2


    _________________
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Fri Apr 03, 2009 5:55 am

    rasanya badan ku paling tegap n boleh dikatakan macho masa pgg baby ke2 tula
    sekarang....
    xd maknanya
    dah comel
    ahahahah
    aya...aya...
    uncle nk tiru aya
    gelak2 gelak2 gelak2


    _________________
    avatar
    amany

    Number of posts : 814
    Registration date : 2009-03-16

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  amany on Fri Apr 03, 2009 2:49 pm

    salam..
    mohon pencerahan..
    ni topik ttg apa ya?
    ehe sje je nk sngkn kje incik admin..
    sean dy, huhu..
    syukran..


    _________________
    everybody has skeletons in their closet
    avatar
    shasha_crysella

    Number of posts : 1066
    Registration date : 2009-03-19
    Age : 33
    Location : Kelantan

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  shasha_crysella on Fri Apr 03, 2009 6:04 pm

    ala,cutenyer..
    ee..nak cubit2 jer pipi dia..
    hehe..
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  florist_tecik on Fri Apr 03, 2009 6:45 pm

    ala..
    zura minta permit dulu la nak tium baby tue


    uncle...cmeinya baby tueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    geraaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
    ngehehhe

    herm...den mash tak dapat elak drpd lupa masa deklamasi sajak
    tatooot
    gugup
    doakan kejayaan zura
    zura try the best
    ms presentation assignment je den suka
    suka sangt2
    avatar
    Aya

    Number of posts : 1575
    Registration date : 2009-03-17
    Age : 25
    Location : rumahku terletak di bumi..malaysia..negeri sembilan..seremban..senawang.. taman sri kasih...hehehe..

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  Aya on Fri Apr 03, 2009 6:53 pm

    uNcLe^ku :: انكل^كو wrote:rasanya badan ku paling tegap n boleh dikatakan macho masa pgg baby ke2 tula
    sekarang....
    xd maknanya
    dah comel
    ahahahah
    aya...aya...
    uncle nk tiru aya
    gelak2 gelak2 gelak2
    ceh...ape kene mgene dgn diriku... Razz
    tau la daku semakin "sehat"... Razz


    _________________
    ******************************************************************************************************

    jgn lupe click sini Razz Razz Razz


    avatar
    Iz

    Number of posts : 305
    Registration date : 2009-03-20
    Age : 26

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  Iz on Fri Apr 03, 2009 7:09 pm

    haha
    tu gmbar zaman uncle slim
    hahah
    sekarang?
    demok2
    wee

    Sponsored content

    Re: hang takut,aku pun tatoooottttttttt

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Thu Nov 22, 2018 12:26 am