ZAFA SOLUTIONS

    Share
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    ZAFA SOLUTIONS

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Fri Mar 27, 2009 11:35 am


    [ 3000x2080 ]


    [ 3000x2080 ]

    " Where landscap become art "


    Last edited by uNcLe^ku :: انكل^كو on Sat Mar 28, 2009 7:42 pm; edited 4 times in total


    _________________
    avatar
    Iz

    Number of posts : 305
    Registration date : 2009-03-20
    Age : 26

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  Iz on Fri Mar 27, 2009 10:57 pm

    uik?
    besarkan skit bole x?
    xjelas tulisan tu..
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Sat Mar 28, 2009 7:43 pm

    dah...
    klik pautan bawah gambar tu
    huhuhu
    lol! lol! lol!


    _________________
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  florist_tecik on Sun Mar 29, 2009 7:07 pm

    wa..keratif tahap gaban
    ni hahhehehhheh
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Wed Apr 01, 2009 3:01 pm

    ape yg kreatif? cute cute cute


    _________________
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  florist_tecik on Wed Apr 01, 2009 5:11 pm

    ape2 je la uncle oi
    haila3
    zafa ni sape ek
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Wed Apr 01, 2009 6:28 pm

    Gabungan 4 sekawan
    Zam, Anas, Firdaus, Ajak ( ZAFA )
    ombak


    _________________
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  florist_tecik on Wed Apr 01, 2009 6:35 pm

    abg anas
    ngahahhahaha
    hehehehe
    tarak papa
    avatar
    zio

    Number of posts : 99
    Registration date : 2009-03-18
    Age : 28
    Location : Bukit Mertajam

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  zio on Thu Apr 02, 2009 1:53 am

    uik..
    baru perasan siot..
    wan,ko mmg member baik aku siot..!!!

    untuk makluman anda sekalian..
    Zafa solution adalah syarikat berdaftar ajak yg di kongsi bersama 3 lagi rakan yg bernama..
    anas,zam & firdaus..
    kami dari pusat pengajian yg sama & amik kos yg sama iaitu landskap dan pengurusan nurseri..
    di atas kebolehan dan kepakaran kami dalam melakukan kerja2 landskap seperti air terjun buatan,kolam,kerusi simen ferro (yg anda duduk di taman permainan),meja simen ferro,refleksologi,dan bermacam2 lagi membuatkan kami tergerak utk menubuhkan Zafa solution..
    di samping itu juga kami mempunyai kepakaran dalam menghias laman rumah (luar dan dalam) dgn pelbagai pokok2 yg sesuai dgn keindahan.
    antara konsep yg ada adalah...
    rock garden..
    inggeris garden..
    jepun garden..
    bali garden..
    dan byk lagi..
    hasil kerja kami di iktiraf oleh datin seri rosmah mansor sewaktu pelancaran hari landskap sedunia di putrajaya.
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  florist_tecik on Thu Apr 02, 2009 10:42 am

    wow
    moga berjaya ye zafa
    respect u all
    heheh
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Thu Apr 02, 2009 12:38 pm

    yup....
    nama pn dah gempak
    ZAFA SOLUTIONS
    lagi gempak dari NAWZI'S STUDIO
    ahahahahah
    s1 s1 s1
    tader hal al ajak
    kan aku dah gtau
    cuti kang bg la gambar2 pesmua kata nk mintak tlg aku buatkan blog kan
    kalo nk wat web html pn bole
    tp aku link kan pki forum ni
    guna HTML
    nak?
    design le wat sukahati
    ko nak wat pn bole
    pki microsoft word sudeh
    huhuhu
    fly fly fly


    _________________
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  florist_tecik on Thu Apr 02, 2009 4:46 pm

    best nye korang
    dah dewasa nanti den pun nak try banyak perkara br mcm ni la
    try3
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Thu Apr 02, 2009 9:36 pm

    huhuhu
    dalam kpala uncle tau nak buat pe?
    nak jd tokeh jual kelapa
    sebab
    kalo anda perasan malaysia dah kekurangan kelapa?
    betoi x?
    kalo org yg betoi2 nk masak rendang mesti xnak santan paket
    mesti nk perah santan kelapa
    now harga kelapa parut berapa?
    Rm1 lbe
    kalo raya le mencecah rm2
    kat indon lak lambakan kelapa
    1biji le dapat dalam 30sen, 40sen je

    kalau....
    anda dapat beli even satu lori sebulan, jual kat sini, berapa untung?
    then bukan tu saja, sabut kelapa, satu guni rm8 tau sekarang
    berapa biji kelapa je dah dapat seguni
    hang ada 1lori
    tempurung brapa tah xingat
    so...bukan sajer 70sen untung dari kelapa, malah untung lg rm8 dari sabut sahaja
    pergh
    ini lah yg ku terpk masa belajar pertanian dalam malaysia
    fuh
    lumayan beb
    hope idea ni xd org tiru lagi
    nk jd org pertama mcm org bele cacing kompos tuk baja n sumber protein tuk bela ikan sangkar
    org bela lintah tuk minyak n kosmetik
    waw!

    ajak...jom g amik sijil kelulusan dari mardi tuk keluar masuk barangan pertanian kat malaysia
    aku nak merasa gak jd tokeh n berjaya
    uhuhu
    saje nk ajak ko join campur modal
    untung sama2
    xnak ar untung sorang kan
    xpe la cetus idea aku
    untung sama2
    betoi x?
    eheheheh

    senyum senyum senyum


    _________________
    avatar
    shasha_crysella

    Number of posts : 1066
    Registration date : 2009-03-19
    Age : 33
    Location : Kelantan

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  shasha_crysella on Fri Apr 03, 2009 12:37 am

    zio wrote:uik..
    baru perasan siot..
    wan,ko mmg member baik aku siot..!!!

    untuk makluman anda sekalian..
    Zafa solution adalah syarikat berdaftar ajak yg di kongsi bersama 3 lagi rakan yg bernama..
    anas,zam & firdaus..
    kami dari pusat pengajian yg sama & amik kos yg sama iaitu landskap dan pengurusan nurseri..
    di atas kebolehan dan kepakaran kami dalam melakukan kerja2 landskap seperti air terjun buatan,kolam,kerusi simen ferro (yg anda duduk di taman permainan),meja simen ferro,refleksologi,dan bermacam2 lagi membuatkan kami tergerak utk menubuhkan Zafa solution..
    di samping itu juga kami mempunyai kepakaran dalam menghias laman rumah (luar dan dalam) dgn pelbagai pokok2 yg sesuai dgn keindahan.
    antara konsep yg ada adalah...
    rock garden..
    inggeris garden..
    jepun garden..
    bali garden..
    dan byk lagi..
    hasil kerja kami di iktiraf oleh datin seri rosmah mansor sewaktu pelancaran hari landskap sedunia di putrajaya.

    wah,bgsla korang ni..
    tahniah diucapkan..
    teruskan usaha kay..
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Fri Apr 03, 2009 12:54 am

    terima kasih....mewakili ajak
    kui3
    thanx thanx thanx


    _________________
    avatar
    shasha_crysella

    Number of posts : 1066
    Registration date : 2009-03-19
    Age : 33
    Location : Kelantan

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  shasha_crysella on Fri Apr 03, 2009 12:56 am

    sama2 kembali..
    takpe..tolong menolong 1 amalan yg mulia..
    poohamany poohamany
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Fri Apr 03, 2009 6:03 am

    ehehehehe
    baiklah
    ajak...
    wo... ajak
    amboi
    ferli2 aku bz
    hang pn bz gak
    ahahahah
    aku nk swimming ni
    o...
    lupa la plak bomoh dah xkeje kat taman dah
    adoi
    br nk buat kolam tu cm kita punya lagi
    huhuuh
    lone lone lone


    _________________
    avatar
    florist_tecik

    Number of posts : 679
    Registration date : 2009-03-19

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  florist_tecik on Sat Apr 04, 2009 6:30 pm

    haila3
    suweming lo...
    best tu.....
    kui3
    tatoot lemas je
    kui3(daku ckp diri daku sbnrnya)
    kui3
    tidak ku nafikan
    daku ingin blajar brenang
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Mon Apr 06, 2009 9:58 pm

    belajarlah untuk beranikan diri baring ngan tenang kat permukaan air
    baru hang le belajar berenang
    kalo x...
    sampai bila2 terkapai2
    berenang kene tenang
    huhuhu
    cute cute cute


    _________________
    avatar
    hawa

    Number of posts : 151
    Registration date : 2009-03-27
    Age : 24
    Location : planet bumi

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  hawa on Tue Apr 07, 2009 12:47 am

    uNcLe^ku :: انكل^كو wrote:belajarlah untuk beranikan diri baring ngan tenang kat permukaan air
    baru hang le belajar berenang
    kalo x...
    sampai bila2 terkapai2
    berenang kene tenang
    huhuhu
    cute cute cute

    tu lah perkara yg x brape sng nk wat.. What a Face What a Face
    jeles tgk org yg blh berenang smbl melentang.. tepukdahi tepukdahi
    avatar
    shasha_crysella

    Number of posts : 1066
    Registration date : 2009-03-19
    Age : 33
    Location : Kelantan

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  shasha_crysella on Tue Apr 07, 2009 12:53 am

    berenang pun xtau..
    hehe..
    ntah bla blh blaja..
    lol! lol!
    avatar
    uNcLe^ku :: انكل^كو

    Number of posts : 1935
    Registration date : 2009-03-17

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  uNcLe^ku :: انكل^كو on Tue Apr 07, 2009 2:02 am

    bila boleh belajar?
    bila boleh belajar la
    ahahahahh
    gelak2 gelak2 gelak2


    _________________
    avatar
    amany

    Number of posts : 814
    Registration date : 2009-03-16

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  amany on Tue Apr 07, 2009 11:25 am

    quoting pesanan drpd admin: maaf kpd sesiapa yg postnya ada di delete TANPA pemberitahuan..


    aha kn dh ckp, penjejak spammers dh smpi..beware..
    Cool Cool


    _________________
    everybody has skeletons in their closet
    avatar
    amany

    Number of posts : 814
    Registration date : 2009-03-16

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  amany on Tue Apr 07, 2009 11:28 am

    ZAFA, cntekny hasil kerja u all!
    hai hai
    suka tgk!
    aha ajak, t ble org dh ada umah sndr, blhla mnx khidmat ZAFA..
    blh kn ajak?
    hee blh ajak bg special price..
    muahaha~


    _________________
    everybody has skeletons in their closet
    avatar
    shasha_crysella

    Number of posts : 1066
    Registration date : 2009-03-19
    Age : 33
    Location : Kelantan

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  shasha_crysella on Tue Apr 07, 2009 12:53 pm

    ish uncle ni..
    ee..geramnyer..
    Twisted Evil Twisted Evil

    Sponsored content

    Re: ZAFA SOLUTIONS

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Wed Nov 21, 2018 11:36 pm