A New Beginning. Welcome 2013!

    Share
    avatar
    amany

    Number of posts : 814
    Registration date : 2009-03-16

    A New Beginning. Welcome 2013!

    Post  amany on Fri Jun 07, 2013 12:34 am

    bismillahirrahmanirrahim.
    salam.

    i know, macam pelik tiba-tiba ada topik baru dalam forum ni sebab dah bertahun tinggalkan 'rumah' ni. even me myself find it soooo weird! hehe. tapi, masa Dila post link ni kat Facebook, something triggered my heart. entah, i miss all those things related to our home here.

    so yeah, here am i.

    maaf kalau tiba-tiba bila anda baca post ni, i sound so awkward. sebab itu apa yang saya rasa sekarang. haha.

    kawan-kawan, hows life? mesti dah sangat-sangat berubah. yang bujang dah berkahwin, even dah ada anak pun. ada yang dulunya masih budak sekolah, sekarang dah masuk universiti. kalau yang dulunya masih belajar di universiti, sekarang mungkin hampir habis, dah nak kerja, atau maybe sambung pengajian ke peringkat yang lebih tinggi?

    whatever it is, saya doakan yang terbaik untuk anda semua. terima kasih sebab pernah hadir dalam hidup saya, pernah ceriakan hidup saya dengan macam-macam warna.

    sebenarnya saya nak alu-alukan kedatangan 2013 dan juga anda semua untuk kembali mewarnai forum ini (walaupun ni dah mid-year. haha). itu niat saya sebenarnya. haha. tapi TERmembebel panjang pulak. dan kenapa dalam topik ta'aruf? sebab saya rasa kita kena ta'aruf semula. do me a favor, yah? thanks a bunch! (:


    _________________
    everybody has skeletons in their closet
    avatar
    aDiLAh..

    Number of posts : 1265
    Registration date : 2009-03-25
    Age : 21
    Location : what eve..huhu

    Re: A New Beginning. Welcome 2013!

    Post  aDiLAh.. on Fri Jun 07, 2013 12:51 am

    wslm ^_^

    ehem ehem terima kasih sikit dekat dila. hahaha joke.
    i'm so touched sebenarnya sebab masih ada lagi yang kesah pasal forum ni. ingatkan semua dah ada life baru then malas dah nak ambik tahu semua. lol! lol!
    actually tadi dila tetiba teringat then terus bukak lepastu post dekat facebook kak aya.
    tak sangka k dapat respon dari kak many. guling2 guling2

    k rindu gila nak guna smiley smiley kat tepi tuu hahahaha
    donaldduck gelak2 senyum haha poohamany ferari s1 s3 s2 muah nanges 2 mabuk cinta pelik 3 tercengang muntah bahagia

    haha ok melebih la pulak...

    life dila sekarang banyak jugak berubah. maybe diri dila banyak berubah kott haha. yela masa join group ni dulu dila darjah 5 ke apa. i'm the youngest kay. sampai sekarang i'm still maknae wehuuu s2 s2
    sebab semorang dah kawen, masuk u, kolej, matrik, buat phd degree segala. but i'm still school. baru form 4 hahahahahaha gatal gatal
    dulu masa form 1 sampai form3. duduk asrama sekarang or tahun ni dah tak lagi hahah bukan manja k ejek ejek dila nak cari pengalaman baru pulak lol

    and no words lah nak cakap rindu gila nak gila gila macam dulu. jom ahh semua kita gather balik dalam ni sobs hope hope


    dila type ni pon still tersengih sengih sebab teringat post post dulu yang erk? hahaha lawak k lawak. malu jee. semorang tak matured langsung.
    and hope this group will gerak balik. alaaa, tak bole ea mention orang kat sini hahaha

    TERIMA KASIH KERANA PERNAH MEWARNAI HIDUP DILA AKAK AKAK ABANG ABANG SEMUAA.
    REALLY LOVE YOU ALL muah muah


    avatar
    amany

    Number of posts : 814
    Registration date : 2009-03-16

    Re: A New Beginning. Welcome 2013!

    Post  amany on Fri Jun 07, 2013 1:00 am

    thank you, Dila! hehe. meh peluk meh *hugs*

    wahh dah Form 4? dah besar adik akak ni. hows school? sekarang tengah cuti sekolah ke? *sejak masuk uni, lupa dah pasal cuti sekolah ni. haha*

    haha akak rasa malu gila hokkey baca post dulu-dulu tu. habis keluar segala shortform. tak matangnya la rasa! haha.


    _________________
    everybody has skeletons in their closet
    avatar
    aDiLAh..

    Number of posts : 1265
    Registration date : 2009-03-25
    Age : 21
    Location : what eve..huhu

    Re: A New Beginning. Welcome 2013!

    Post  aDiLAh.. on Fri Jun 07, 2013 1:09 am

    hugs back senyum

    aah. sekarang tengah cuti. ala next week sekolah dah nanges 2
    sekolah okay je. cuma yezza kepala toing toing fikir pasal addmath. rasa macam nak drop je kann hahahaha takpelah harus kuatkan semangat nanges

    malu kan? tulis malas dah laa nak baca. rasa macam nak nyorok bawah katil hahahahahhahah

    psstt~ kak, kita sama sama elf ke acano ni dah tu kyu ni wookie. hahaha /ok tak boleh fangirling kat sini/
    avatar
    amany

    Number of posts : 814
    Registration date : 2009-03-16

    Re: A New Beginning. Welcome 2013!

    Post  amany on Fri Jun 07, 2013 1:16 am

    jangan la sedih-sedih. nanti kan bila Dila dah habis sekolah and masuk uni, you'll gonna miss all those times with your classmates, etc. so, cherish it from now on.

    hehe akak tak suka addmath, but i made it Alhamdulillah, so Dila pun mesti boleh. okies? don't give up!

    ELF? Dila rasa? *angkat2 kening*

    btw, nak tanya, Dila pernah join MFC tak dulu?


    _________________
    everybody has skeletons in their closet
    avatar
    aDiLAh..

    Number of posts : 1265
    Registration date : 2009-03-25
    Age : 21
    Location : what eve..huhu

    Re: A New Beginning. Welcome 2013!

    Post  aDiLAh.. on Fri Jun 07, 2013 1:22 am

    haha okay agak laaa. sebenarnya ada jugak rasa sedih bila dah form4 ni sebab fikir lagi 2years je lagi then tinggalkan zaman sekolah.

    okay insyaAllah i will fight for addmath s4

    aha pasal elf tolak tepi lah dulu. pi main jauh jauh hahaha

    MFC? apa tuu? fikir
    avatar
    amany

    Number of posts : 814
    Registration date : 2009-03-16

    Re: A New Beginning. Welcome 2013!

    Post  amany on Fri Jun 07, 2013 1:25 am

    biasalah tu. nanti dah masuk uni, suasana lain, kawan-kawan pun dah lain, subjek makin mencabar, etc.

    Mestica Fan Club. kalau bukan, itu maksudnya Dila lain. haha~


    _________________
    everybody has skeletons in their closet
    avatar
    aDiLAh..

    Number of posts : 1265
    Registration date : 2009-03-25
    Age : 21
    Location : what eve..huhu

    Re: A New Beginning. Welcome 2013!

    Post  aDiLAh.. on Fri Jun 07, 2013 1:39 am

    ouh tak pernah. hahahahaha masuk yang nice punya je. cehh uncleee... hahahhaha

    Sponsored content

    Re: A New Beginning. Welcome 2013!

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Thu Nov 22, 2018 12:44 am